ΌΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΏΝ

 1. Στη Li-Ning Greece πριν από οποιαδηποτε αποστολη ελεγχουμε και εξασφαλιζουμε ότι τα προιοντα είναι χωρίς φθορές ή κάποιο ελάττωμα.
 2. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ήμερα παραλαβής τότε η Li-NingGreece δεν αποδέχεται την επιστροφή για ακύρωση η αλλαγή της συναλλαγής.
 3. Για τα προϊόντα τα οποία είναι προς επιστροφή έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα το βρείτε στη συσκευασία που παραλάβατε / στο διαδικτυακό τόπο www.lining.gr. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η εσωτερική συσκευασία του , επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στη συσκευασία που παραλάβατε  .
 4. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία κούριερ (Γενική Ταχυδρομική) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.
 5. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η Li-NingGreece το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 1. Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη , μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση δική του και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα με δωρεάν αποστολή  για μια μόνο φορά.
 2. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων και δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρείας, η χρέωση επιβαρύνει το πελάτη
 3. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος / περίπτωση που έχει αποσταλεί λάθος προιον  η χρέωση επιβαρύνει την Li-Ning Greece.
 4. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία κούριερ (Γενική Ταχυδρομική) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Τα εσώρουχα, μαγιό (κάτω μέρος) καθώς και οι κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Oι όροι επιστροφών ισχύουν πάντα υπο την προϋπόθεση οτι
τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ)

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΆΣ

 1. Με τη παραλαβή του προϊόντος , θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.
 2. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό είτε με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα.
 3. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 4. Αν η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα η PayPal η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο
 5. Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί ελαττωματικό προϊόν / λάθος προϊόν, η Li-Ning Greece δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου τη σωστή παραγγελία με δικά της έξοδα.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ   2752 400 999 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ) ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 πμ – 15:00 μμ